Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Sağlık Bilimleri Fakültesi, 2015-2016 Akademik Yılı mezunlarını uğurladı. Prof. Dr. Necati Kaya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Özkan Arslan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Yüksek, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gabil Yagub, Enformatik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Halit Hami Öz, Fen edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Onur Atakişi, Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Gürbüz, Susuz Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Önk  ile çok sayıda öğretim üyesi, öğrenci ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende dönem birincisi olan Berna Aktaş mezunlar adına konuşma yaptıktan sonra Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Özkan Arslan bir konuşma yaptı. Sayın Arslan konuşmasında mezun olan tüm öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek, yaşamları boyunca başarı ve mutluluk dileklerini iletti. Konuşmaların sonrasında mezunlar için hazırlanan sinevizyon gösterimi sunuldu. Daha sonra Fakülte birincisine Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Yüksek, Fakülte ikincisine Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gabil Yagub, üçüncüye ise Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Özkan Arslan tarafından diploma ve plaketleri verildi. Ardından, mezun olan tüm öğrencilere diploma ve hediyeleri takdim edildi. Hemşirelik Andı’yla devam eden mezuniyet programı, kep atma töreniyle sona erdi.

161 kez görüntülendi.

Etiketler: mezuniyet , kafkas üniversitesi , 2016-2017