Veteriner Fakültemiz tarafından meslek tanıtımına yönelik olarak köy ortaokullarına ziyaret yapıldı.

Veteriner Fakültesi olarak ortaokul öğrencilerine yönelik veteriner hekimliği meslek tanıtımı programı kapsamında 27.12.2016 tarihinde Dikme Hacı Yasemen Ortaokulu ve Kümbetli Ortaokulu ile 03.01.2017 tarihinde Çakmak Ortaokulu, Halefoğlu Cumhuriyet Ortaokulu ve Merkez Başgedikler 60. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu’na ziyaret gerçekleştirildi. Fakülte dekanı Prof. Dr. Hasan ÖZEN ve dekan yardımcıları Doç. Dr. Sadık YAYLA ve Yrd. Doç. Dr. Semra KAYA ile intörn öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen bu program kapsamında veteriner hekimliği mesleğini tanıtan bir sunum yapıldı. Daha sonra ortaokul öğrencilerinin soruları alınarak cevaplandı.

67 kez görüntülendi.